Om mig

Anima Naturhälsa finns för dig som söker välmående och välbefinnande för kropp, själ och ande där naturens läkande kraft får vara huvudrollen.  Anima Naturhälsa startades 2020 av mig, Marianne Hurmerinta (f. 1965) ur en vision där jag med hjälp av naturen kan hjälpa människor till ett mer hälsosamt välmående. Jag har sedan tidig ålder haft en övertygelse om vi lever i samklang med naturen och med vad den erbjuder håller vi oss friska, välmående och förebygger sjukdomar. Vi kan ta hjälp av det som finns naturligt i vår närhet, växters näring, trädens syre, stenar och kristallers helande kraft och universums helande energi. Viljan att hjälpa människor till bättre hälsa genom naturens kraft har varit en röd tråd i mitt liv. 

Jag vill ge dig en välgörande, avkopplande och rogivande egen stund där din kropp och själ kan få stillhet, känna lugn och ro samtidigt som naturens läkande kraft tar hand om dig.

Min ambition är att Anima Naturhälsa är ett nav för hälsa, medvetenhet, personlig och andlig utveckling, nyfikenhet inför nya tankar och insikter, en plats för välmående och välbefinnande för både kropp, själ och ande. 

1996 Diplomerad Universell Vit-tids healer. 

2003 Grundkurs i Mediumskap på Englagård. 

2020 Diplomerad Regndroppsmassör Young Living

2020 Diplomerad NAT - neuro auriculor technique Young Living

2022 Utbildad Avspänningsmassör Axelsons Institute