NAT - Neuro Auricular Technique

NAT- Neuro Auricular Technique för nacke och axlar är en behandling med Young Livings 100% eteriska och ekologiska oljor. Den fokuserar främst på skallbasen, de 7 översta nackkotor men även en bit ner på kotpelaren. Syftet är att kunna främja frigörelse med lätta cirkulära rörelser som får igång energierna i nervbanorna, återansluta alla synapser i hjärnan och övre ryggraden, särskilt i Locus Coeruleus och vagala ganglierna (nervknutar). Tekniken utförs längs nackbenets nedre kant (occipitale), med särkilt fokus på Medulla oblongata ( förlängda märgen), området i fördjupningen i mitten av skallbasen och längs med varje kota i halsryggraden - de 7 kotor mellan skallen och axlarna som utgör nacken.

Här är det oljorna som gör jobbet genom hjälp av en glasstav dels på Locus Coeruleus (LC) och därefter längs en bit av ryggraden. Glasstaven stimulerar receptorerna och eteriska oljor har förmågan att stärka oss.

Locus Coeruleus är en ihopsamling av mer än 1000 nerver vid basen av hjärnan. Det är den centrala kopplingsstationen i kroppen. Varje nervimpuls som kontrollerar våra frivilliga muskler samt våra organ passerar genom denna huvudkotrollstation.

Passar bra för dig som är i stressad situation, har en utmattning och behöver avslappning. Kan upplevas positiv för den som har huvudvärk, migrän, stela och spända nackmuskler och axlar. Den kan även gynna andra problemområden som sömnlöshet och ångest. Man kan uppleva en avkopplande avslappning av denna behandling som stödjer nervsystemet.

Oljor som ingår i denna behandling är:

  • Frankincense - stödjer hjärnan, stimulerar och upplyftande för sinnet, ett stöd vid visualisering och centrering.
  • Valeriana - lugnande, avkopplande, grundande och balanserande
  • Vetiver - grundande, lugnande och stabiliserande
  • Romersk kamomill - lugnar och rensar sinnet, avkopplande, känslomässigt frigörande
  • Cederträ - transporterar syre till hjärnan, lugnande
  • Sandelträ - stimulerar hjärnan, lugnar, harmoniserar känslor

Behandlingen avslutas med en kort massage på övre delen av ryggen, axlar, nacke och därefter en värmebehandling under 5 min vila.

Pris: 550 kr / 45 min.


Skriv din text här ...