Nordic Moon Ayurveda

Jag älskar att skapa möjligheter, både för mig själv och för andra. Allt jag gör, gör jag med passion, integritet och med de bästa kunskaperna som finns tillgängliga för mig. Genom Ayurvedans kunskap och visdom inspirerar jag till ett hälsosamt liv. Min nyfikenhet för Ayurveda började för många år sen då ett holistiskt och individuellt synsätt på hälsan känns naturligt och logiskt för mig. Jag bryr mig om människor omkring mig och gör mitt bästa för att möta deras personliga behov för varje person är unik och behöver behandlas individuellt. Varje person har sin livsstil och sina individuella behov. Under min resa lärde jag mig att vara tacksam för möjligheten att kunna hjälpa andra med sina smärtor och obehag. Jag är utbildad Certifierad Ayurvedisk hälsorådgivare samt utbildad Ayurvedisk kroppsmassage-terapeut på Skandinaviska Ayurveda Akademin i Stockholm hos Johan Ljungsberg och Dr Vinay Vora.

https://www.nordicmoonayurveda.com