ANIMA Massage & Spa

ANIMA-spapaketen erbjuder välgörande upplevelser där Du kan varva ner och njuta av egentid. Här förfogar Du över vårt spa helt på egen hand. Med dämpad belysning och levande ljus blir du väl omhändertagna och får en underbar avkoppling i vår mysiga spamiljö.

Välj mellan:

ANIMA Spa 2 tim: IR-sauna och Regndroppsmassage. 

Här börjar Du med ett bad i vår IR-bastu som har många hälsofördelar och är utrensande för kroppen. Efter dusch och scrub med Animas egen saltscrub väntar en välgörande och underbar Regndroppsmassage på 60 min med Young Livings 100% ekologiska och eteriska väldoftande oljor. Efter behandling erbjuds Du en kopp te och en stunds vila för att bibehålla känslan av upplevelsen. 

Vi tillhandahåller handduk, schampoo, duschtvål och bodyscrub. 

Vänligen medtag egna badkläder.

Vatten och te finns tillgängligt under hela vistelsen

Pris: 850 kr.

 ANIMA Spa Lyx 2,5 tim: Fotspa, IR-sauna, Regndroppsmassage. 

Här börjar Du med ett ljuvligt fotbad med infravärme, massagerullar och bubbelmassage som avslutas med fotscrub. Därefter stiger Du in i vår IR-bastu som har många hälsofördelar och är utrensande för kroppen. Efter dusch och scrub med Animas egen saltscrub väntar en välgörande och underbar Regndroppsmassage på 60 min med Young Livings 100% ekologiska och eteriska väldoftande oljor. Efter behandling erbjuds Du en kopp te och en stunds vila för att bibehålla känslan av upplevelsen. 

Vi tillhandahåller handduk, schampoo, duschtvål och bodyscrub. 

Vänligen medtag egna badkläder.

Vatten och te.

Pris: 950kr.